Sprider lokala nyheter

Synonymer till sprida

Synonymer till sprida – Synonymer.se

fördela åt olika håll, breda ut, strö ut: sprida riskerna, sprida evangelium, … sprida sig utbreda sig || sprider, spridde el. spred, spritt, spridd.

Synonymer.se – Sveriges största sökmotor för det svenska språket. Över 95 000 uppslag med synonymer, motsatsord, definitioner, betoningar, böjningar samt uttal.

Här misshandlas och förnedras ung pojke – filmer sprids …

Här misshandlas och förnedras ung pojke – filmer sprids bland skolbarn i Malmö | SVT Nyheter

för 7 dagar sedan — Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

En ung pojke misshandlas, blir förnedrad, kallas hund och tvingas pussa andra pojkar på händerna samtidigt som han får ta emot örfilar. Det är innehållet i de videor som sprids på ett så kallat ”exposekonto” på Snapchat som många barn i Malmö följer.

Sprider glädje till andra – och sig själva – SVT Nyheter

Sprider glädje till andra – och sig själva | SVT Nyheter

29 jan. 2023 — Länets övriga två revymakare, i Karlshamn och Strångamåla, är överens. Det handlar om att glädja publiken. Och därigenom sig själva.

Länets övriga två revymakare, i Karlshamn och Strångamåla, är överens.Det handlar om att glädja publiken. Och därigenom sig själva.

Lokala Nyheter Stockholm – Idag 08:33 | SVT Play

Gängkonflikter sprider sig till andra städer | SvD

27 okt. 2022 — Tunnelmordet i Södra länken i Stockholm visar hur lokala gängkonflikter kan sprida sig till andra städer. Men på grund av det stora antalet …

Tunnelmordet i Södra länken i Stockholm visar hur lokala gängkonflikter kan sprida sig till andra städer. Men på grund av det stora antalet skjutningar i Eskilstuna har utredningen redan flyttats runt mellan tre olika polisområden.

Gängkonflikter sprider sig till andra städer – SvD

för 18 timmar sedan — Men lokalt finns det ju lösningar där exempelvis handlare inte säljer vissa saker till underåriga. Jag vet att det till och med förekommer …

Boffning av torrschampo – farlig trend som sprider sig – PD

Senaste nytt – Ryska medier sprider falskt uttalande av Kristersson

10 jan. 2023 — Snabba nyheter från Aftonbladet. Vår rapportering i tre aktuella ämnen … RBC publicerade sin artikel kring kl 10 lokal tid på tisdagen.

I går sa statsminister Ulf Kristersson att det inte är aktuellt med kärnvapen på svensk mark under fredstid.

Ryska medier sprider falskt uttalande av Kristersson

Folkhälsomyndigheten — Myndigheten för folkhälsofrågor

Vi sammanställer och sprider kunskap om suicidprevention och hur psykisk hälsa … Samlad information som kan hjälpa dig som arbetar lokalt, regionalt eller …

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot.

Folkhälsomyndigheten — Myndigheten för folkhälsofrågor

Kuriren, Norrbottens-Kuriren – lokala nyheter just nu

Kom närmare händelserna i Luleå, Boden och Norrbotten. Kuriren ger dig senaste nytt, granskningar, blåljus, sport, familj, nöje och kultur.

Keywords: sprider lokala nyheter